top of page

Hitta din karriärväg genom

Bemanningsföretag

Att arbeta som konsult kan vara ett utmärkt sätt att etablera dig inom ett nytt område eller en ny stad. Vi har kontaktat alla rekryteringsföretag som är verksamma i Umeåregionen för att säkerställa att du får en introduktion till dem alla - utan att behöva googla var och en av dem själv! Läs mer om dem nedan.

Bilder och text är skapade och ägda av respektive byrå.

shutterstock_447536758.jpg

Adecco

Hitta ditt drömjobb, precis här.

Oavsett om du letar efter drömjobbet eller bara efter en ny utmaning har du inte arbetat med ett rekryteringsföretag som oss på Adecco tidigare.

 

Besök gärna vår webbplats och registrera ditt CV så att när vi letar efter talang, är du ett alternativ och vi kan komma i direkt kontakt med dig.

OnePartner Group

Definitionen av framgång är självklart individuell. Det kan innebära att komma in på arbetsmarknaden, få en ledande befattning, arbeta för ett specifikt företag eller hitta ett jobb inom en helt annan bransch.

 

Oavsett ditt specifika mål kommer OnePartnerGroup att assistera dig genom hela processen. Deras största motivation är att hjälpa dig att uppnå framgång. Med en stark passion för entreprenörskap, människor och samhällsförbättring, arbetar OnePartnerGroup med rekrytering, bemanning och utbildning. Att arbeta med rekrytering och bemanning innebär att känna igen individer, deras styrkor och talanger, och matcha dem med rätt position och företag, vilket skapar möjligheter både för individen och företaget. Det är OnePartnerGroups styrka.

 

Välkommen till OnePartnerGroup.

20230220 OnePartnerGroup Umeå-18.jpg

Professionals Nord

Professionals Nord är ett av de snabbast växande företagen inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Vi vet att människor är den viktigaste resursen för varje organisation. Genom våra rekryteringslösningar skapar vi möjligheter för talanger att uppnå sina karriärdrömmar och hjälper företag att utvecklas med rätt medarbetare.

 

Vi erbjuder jobb till människor och hjälper företag att växa. Vårt mål är att göra människor glada varje dag!

First Step

Ta ditt första steg mot ditt drömjobb?!

 

1step.se kan du som student få relevant erfarenhet genom flexibla och projektbaserade uppdrag, ligga steget före genom att bli skicklig i de senaste verktygen och teknikerna och därigenom sticka ut på den konkurrensutsatta arbetsmarknaden.

 

Ditt drömjobb väntar - ta det första steget med oss idag!

1step_AWL_ad.png
Manpower logo

Manpower

Hitta ditt nästa jobb genom vårt stora nätverk

Manpower.se är en av Sveriges största jobbsajter och uppdateras ständigt med nya spännande positioner inom många olika arbetsområden.

 

Här hittar du också lediga tjänster från våra systerföretag Jefferson Wells (rekrytering av specialister och chefer) och Experis (IT-konsulter och tjänster), samt jobbannonser från Arbetsförmedlingen.

 

När du är anställd av ett bemanningsföretag som Manpower har du en trygg grund och stora möjligheter att bygga erfarenheter och prova olika typer av roller inom ditt arbetsområde.

Uniflex

VI ÄR UNIFLEX BEMANNING!

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom den praktiska sektorn, såsom industri, logistik och mer. Genom att samarbeta med Uniflex får du tillgång till olika jobbmöjligheter som matchar dina färdigheter och ambitioner. Med 20 års erfarenhet förstår vårt team verkligen den lokala arbetsmarknaden.

 

Många av våra tjänster erbjuder flexibla arbetsarrangemang, såsom deltids- eller temporära kontrakt, vilket gör att du kan skapa ett schema som passar dina behov. Men vi har också löpande heltidsanställningar. Att arbeta med Uniflex öppnar dörrar till långsiktiga karriärmöjligheter.

 

Kolla vår webbplats för lediga tjänster och registrera ditt CV idag!

Uniflex bild gateway.png
Poolia bild Gateway.png

Poolia

VI GÖR ATT DITT JOBB BLIR ÄNNU BÄTTRE!

 

Välkommen till Poolia Umeå! Som en jobbkonsult som specialiserar sig på tjänstesektorn i norra delarna av Sverige är vi här för att stödja din flytt och yrkeskarriär.

Med vårt omfattande nätverk erbjuder vi ett brett utbud av tjänster i Umeå. Från temporära projekt till deltids- och långsiktiga befattningar kommer vi att hitta ett jobb som matchar dina färdigheter och intressen.

 

Vårt team håller sig uppdaterat om Umeås arbetsmarknad och branschtrender. Vi vet vilka positioner som är efterfrågade.

 

Genom vårt breda arbetsgivarnätverk kan vi koppla dig till företag av alla storlekar och inom olika branscher i Umeå.

 

Kolla vår webbplats för lediga tjänster!

Academic Work

Academic Work är ett av Sveriges största bemannings- och rekryteringsföretag med kontor över hela landet.

Vi har kontor i Umeå med vår fantastiska Jonas Bohman som affärschef, Malin Dahlberg som operationschef och över 15 underbara kollegor.

 

Vi hjälper unga yrkesverksamma att ta nästa steg i sina karriärer och företag att hitta rätt personal.

Vi har 25 års erfarenhet och erbjuder både rekrytering och heltidsjobb som konsult hos några av våra kunder.

 

Vi är marknadsledande när det gäller möjligheter till kompetensutveckling och omskolning för karriärväxlare. Vi kallar konceptet AW Academy och har utbildat över 3500 personer i våra intensiva 12-veckors program med garanterad anställning efter programmet, främst inom IT och teknik.

 

Du kan läsa mer och ansöka här.

aw.png
Vedea2.JPG
Vedea2.JPG
vedea_logo_1400x454_rgb.jpg

Vedea

Vedea AB är ett rekryteringsföretag med stark lokal förankring, som arbetar i symbios med värderingarna integritet, närhet, kvalitet och engagemang. Med ett brett yrkesnätverk erbjuder Vedea framför allt executive search samt chefsrekryteringar.

 

Vedea utgår ifrån Umeå och ägs och drivs av Åsa Holmström med över 20 års erfarenhet av rekrytering (se LinkedIn-profil). Här hittar du Vedeas aktuella uppdrag.

Vi hoppas du hittade din perfekta matchning!

 

Utforska vår webbplats för att lära dig mer om att bo och arbeta i Umeå, den största staden i norra Sverige.

bottom of page