top of page

Q&A

Vi får många frågor om vad det är vi gör, vad vi kan hjälpa till med och vilka tjänster Gateway Umeå erbjuder. Här är några vanliga frågor och svar om oss och vårt arbete!

Vad kan Gateway Umeå hjälpa mig med?

I detta tidiga skede av utvecklingen av Gateway Umeå tillhandahåller vi information, sprider medvetenhet och kan hänvisa användare till olika evenemang samt matchningstjänster för att hjälpa dig att hitta ett jobb i Umeå. Eftersom vi är ett litet, lokalt team kan vi för närvarande inte erbjuda individuell service regelbundet, men det är något vi kan överväga om projektet växer i framtiden.

2

Varför heter det Gateway Umeå?

Vår vision är att erbjuda vägar in i Umeå, vare sig det handlar om ett jobb, meningsfulla hobbyer och organisationer, utbildning eller till och med ett nytt hem. Vi försöker underlätta talangers behov för att öppna upp Umeå för nya invånare. Det är därför det heter Gateway Umeå.

3

Anställer Gateway Umeå just nu?

För närvarande har vi inga lediga tjänster. Om några tjänster blir tillgängliga i framtiden kommer vi att se till att publicera dem både på Arbetsförmedlingen, LinkedIn och självklart Umeå kommunens webbplats.

4

Genomför Gateway Umeå någon matchmaking?

Vi tillhandahåller inte personligen matchningstjänster, men vi samarbetar både med rekryteringsbyråerna i Umeå, MindDig och Arbetsförmedlingen. Vi är också involverade i flera studentevenemang tillsammans med Umeå kommun och Umeå universitet.

5

Hur arbetar Gateway Umeå med företag och arbetsgivare?

Du kan läsa om hur vi samarbetar med företag och arbetsgivare på den här sidan. Vi utvecklar sätt att bistå företag i deras arbete med att stärka sitt varumärke som arbetsgivare samt deras interna processer, särskilt när det gäller att bredda de typer av kandidater de kan matcha med jobb. Vi arbetar också aktivt med att främja internationaliseringen i Umeå för att skapa vägar in på arbetsmarknaden för internationell talang.

Northern Lights

Kom i kontakt med oss

Finns det någon fråga som du inte hittar här och som du skulle vilja ha besvarad? Tveka inte att kontakta oss. Följ knappen nedan för att skicka oss ett meddelande.

bottom of page