top of page
House Be logotyp

Prova coworking vid House Be Umeå

Vi har pratat med våra vänner på House Be Umeå för att sträcka ut ett erbjudande till alla blivande startupare att prova deras co-working space nere på stan. Intresserad? Läs om dem nedan, gå till deras webbsida och se till att hälsa från Gateway Umeå.

Two women conversing

Om House Be

Vi vill göra det enkelt för alla typer av företag och organisationer att driva sin verksamhet och förverkliga sina drömmar, från platsen där de känner sig mest bekväma. Genom vårt motto Work. Play. Be. skapar vi de absolut bästa förutsättningarna för hårt arbete; kreativa platser som naturligt främjar nätverkande och nyfikenhet som den naturliga approachen.

 

Med skräddarsydda lösningar för både stora företag och start-ups, där de senare erbjuds lägre priser och stöd. Samtidigt skapar vi utrymme för en hållbar livsstil där pauser av olika slag är en självklarhet. Kombinationen har visat sig vara en framgångsrik koncept. Vår kultur genomsyrar lokalerna, alla är välkomna här och tillsammans skapar vi en gemenskap som bryr sig om varandra.

 

I centrala Umeå har vi två platser, och totalt hittar du oss på nio platser - Åre, Östersund, Hudiksvall, Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå och Luleå.

 

Välkommen till Norrland - Det finns alltid plats för dig.

bottom of page