top of page
Four people sitting in a work meeting

Jobb i Umeå

Vår växande stad behöver dig. Det finns gott om tjänster som behöver fyllas både inom den offentliga och den privata sektorn, från att utveckla nästa AI-verktyg, till att skapa nästa succé på svenska scener, till att hjälpa någon i behov av vård och omsorg. Men att komma i kontakt med arbetsgivare kan vara utmanande, särskilt om du inte talar flytande svenska. Det är därför vi är här för att hjälpa dig.

Umeåstudent på jakt efter

Sommarjobb?

Gateway Umeås sommarjobbsplattform samlar sommarjobb för Umeå-studenter, oavsett om du studerar vid Umeå universitet eller SLU. Ännu bättre är att tjänsten är helt gratis och kräver ingen registrering! Kolla in det genom att klicka på knappen nedan.

Working Together
Spread of abstract colors by Susan Wilkinson
Logo för MindDig

Hitta ett spännande jobb genom

MindDig

Vi samarbetar med det fantastiska teamet på MindDig för att ge dig en plats att visa upp din erfarenhet och koppla dig till företag runt Umeå och norra Sverige. Gå till MindDig för att registrera dig, ladda upp ditt CV och börja bläddra bland lokala jobbannonser!

Registrera dig med någon av våra

Rekryteringsbyråer

Vi har träffat alla bemanningsföretag i Umeå-regionen för att säkerställa att de är redo att välkomna talang som kommer genom Gateway Umeå. Utforska dina alternativ och ta kontakt med dem för att hitta den byrå som passar dig bäst.

Image by Clem Onojeghuo

Vägen till framgång

Vi är alla på våra egna karriärresor, men många av oss stöter på liknande problem. För att etablera sig i Umeå behöver du veta några saker om hur den svenska arbetsmarknaden fungerar, samt var du kan skapa kontakter med företag och organisationer i Umeå. Vi kan visa dig vägarna in. Nedan finns några ämnen som kan vara till hjälp för dig!

En person som arbetar på en bärbar dator

Hur hittar jag ett jobb i Umeå?

Det finns en djungel av olika alternativ för att hitta jobb idag. Låt oss ge dig några tips!

Två personer som möts i restaurangmiljö

Hur får jag kontakt med med bransch i Umeå?

Hur kommer du i kontakt med det företag eller den sektor du är intresserad av? Låt oss hjälpa dig.

Två kollegor äter lunch

Nätverk & professionella event i Umeå

Att lära känna andra människor inom branschen är bra för att utveckla din karriär. Kolla in alla kommande evenemang!

Två personer skakar hand

Hur byter jag jobb i Umeå?

Känner du dig inte hemma där du för närvarande arbetar? Att byta karriär kanske är precis vad du behöver.

Flicka som arbetar på ett café

Hur är distansarbete från Umeå?

Arbetsmarknaden förändras snabbt. Att arbeta på distans från Umeå är ett utmärkt sätt att kombinera en hög livskvalitet med ditt arbete.

En person som läser i ett bibliotek

Hur hittar jag jobb i Umeå efter studier?

När du kliver utanför universitetet öppnar sig en helt ny värld av möjligheter för dig. Hitta din väg in på arbetsmarknaden i Umeå genom oss.

Ett papper som signeras med en bläckpenna

Hur fungerar den svenska arbetsmarknaden

Om du flyttar från utlandet är det viktigt att lära dig lite om svenska arbetslagar för att säkerställa att du får en bra start.

En textur av grönt glas, från konstverket Green Fire av konstnären Vicke Strand (1970)

Hur startar jag ett eget företag i Umeå?

Intresserad av att starta ditt eget företag? Läs om några av de inkubatorer och finansieringsmöjligheter som finns tillgängliga i Umeå.

Ingenjörsskiss

Vilka jobb är bristyrken i Umeå?

Eftersom Umeåregionen växer finns det en hög efterfrågan både på talanger med examen och på de med yrkesutbildning. Läs den fullständiga listan här!

Och kom ihåg...

Jobb är inte allt. Att bli en del av Umeå handlar om så mycket mer än vilket jobb du har. Varför inte utforska några av de fantastiska möjligheter som Umeå erbjuder för att ha kul och njuta av livet?

bottom of page